between the lines



020: normally, normal

Saturday, 21 May 2016


charm-ed by 'em sobs 
Assalammualaikum ._.

Den sudah seminggu duduk di-rumah. Like - yeah duduk dekat rumah, takkeluar mana-mana. Cuma, waktu Hari Guru tu ada keluar pergi sekolah then lepak pastu book hunting sama-sama lulz. Kedai buku dekat sini kecik comel je, sekali aku dengan kawan-kawan aku masuk ha, macam kena gondol tempat tu. It feels soooooo freaking good when you don't have anyone rushing you in the bookstore k. Aku stres kalau orang suruh aku cepat-cepat dalam tu. Karang, aku suruh orang balik, tinggalkan aku dekat situ hahahahahaha.

Suprisingly (kot), sis tak angkut apa-apa. Takde yang menarik perhatian sangat tatkala itu barangkali (ceh).

Dalam masa seminggu, aku habiskan  1,2,3...Bintang Di Langit oleh Biyadatul. H. (yang dahlama aku cari, then terjumpa dekat Borders) dan Me Before You by Jojo Moyes. Lepastu, ingatkan naksambung terus baca sequel dia, 'After You' - man, I did tapi sampai bab tiga rasanya. Aku jadi jengkel pastu, jawabnya letak tepi ah dulu. Mood hilang.

Aku tetiba layan Chinese Drama [My Amazing Boyfriend]. Aku malas sebenarnya bila tengok episodnya sampai 28 tapi disebabkan, entahlah, terlayan pulak sampai episod 16 dahpun >_< Aku suka heroin dia dengan polis tu omg. Tian Jing Zhi & Yan Zhi lulz instead of the hero, Kim Tae Woo. I like him, but I prefer depa dua tu lagi. Storyline dia memang agak cliche, but then again mungkin disebabkan pembawaan watak tu ha. 

Jap, ke aku yang gila cerita cliche. 

Sobs.

Entertainer pun best. Hahahahahaha. 

---

Aku tengah brainwash diri aku, supaya bersedia - just in case next semester naik Gombak instead of PJ yang aku dah anggap macam tempat aku bermain. Ye, walaupun taksampai setahun aku kat PJ. Bonding kuat au (dengan Cold Storage, Jaya One dan Mid Valley). Lulz. Kedai buku dekat.

p/s: Asalnya malas nak update despite rasa bosan aku bila tengok entry yang sama. Tapi, tarikh tu ha. 

Labels:

2 comments
yeah kak paten update XD
 
Blogger faten.banana said...
@zaatira zainuddin lulz hang bila nak uodate sobs
 

Post a Comment