Saturday, 19 December 2015

006: courage


Assalammualaikum

Aku takut dengan kucing.
Tapi aku okay je kalau kucing tu datang dekat dengan aku. Tidur atas katil aku. Bagi makan dekat kucing pun takde masalah.

Tu kira takut ke?
Aku taktakut dengan existence dia.
Takut aku, hanya untuk pegang that tiny little creature.
Takut dia cakar. Tulang dia patah ke apa?

Takut apa yang jadi dekat dia. Takut juga apa yang akan jadi dekat aku.
Lulz.

"Alah pegang jelah." - Z
"Taknak, aku takut weih!"

Mungkin, satu hari nanti - aku akan dapat pegang kucing.
Well, first thing first kena muster the courage.

Haih.
Long way.

p/s: ye dekat mahallah aku banyak kucing comel ;; setiap level hado bak hang

3 comments:

  1. Aku tau. Dh lah comel. Eeeeee geram. Aku tak pernah lagi dgr org pgg kucing blh patah tulang. The best part bila dia jilat kau thats means kau dh jdi kesayangan dia. Awwww

    ReplyDelete
  2. Aku tau. Dh lah comel. Eeeeee geram. Aku tak pernah lagi dgr org pgg kucing blh patah tulang. The best part bila dia jilat kau thats means kau dh jdi kesayangan dia. Awwww

    ReplyDelete
  3. omg you're so like me. But in my case it is more like trauma

    ReplyDelete